Ziekte en balans

Chronisch ziek zijn, vermoeid zijn, depressieve gevoelens, lichamelijke pijnen, slecht slapen, stress, of angstgevoelens

“ziekte brengt je uit balans”

en dat voel je als je bijvoorbeeld vermoeid bent of pijn ervaart.

Ziekte brengt je uit balans. Je leven wordt helemaal ontregelt. Je leven is moeizaam, je hebt pijn, je voelt je moe, soms uitgeput,  je maakt je zorgen. Je zit in zwaar weer maar je blijft doorgaan, want de kinderen, want je werk, want … het leven en de ratrace om je heen, je kunt er niet omheen. Opgeven is écht geen optie. Alles draait door en jij wilt ook graag blijven meedoen.

Maar er is een boodschap in verborgen. Ben je er aan toe om naar die boodschap te luisteren? Samen met jou haal ik dat verhaal naar boven. Hierdoor verander je en verandert je gevoel ten opzichte van je ziek zijn.

Je bent welkom om te ervaren dat je een kracht in je hebt die ervoor zorgt dat je jezelf kunt helen. Ik haal alles uit de kast om samen met jou je pad te lopen waarin jouw ziekte onderwerp voor onderzoek is. Waardoor je ervaart dat jij de sleutel bezit om jezelf te helen.  Liefde voor jezelf is jouw sleutel naar heling. Ik begeleid je liefdevol en met humor door jouw proces.

Zelf ben ik me daar bewust van geworden nadat ik borstkanker kreeg. Mijn zoektocht naar de “zin van deze ziekte” voor mij persoonlijk bracht me in contact met mijzelf. Ik heb hulp gekregen en gehad van diverse mensen, maar bovenal de ontwikkelingen die ik waarnam door het toepassen van NEI die waren ongelooflijk krachtig en stuwend naar het gevoel om zelf weer in balans te zijn.

Dieren behandeling met nei

“Kanker is altijd een boodschap van liefde: het is een boodschap om niet langer de dingen te doen die u pijn bezorgen en meer de dingen te gaan doen die u plezier geven. Dingen die meer overeenstemmen met wie u bent en hoe u wilt dat uw leven wordt.”

“Als een belangrijk onderdeel van de oorzaak van kanker is dat we proberen te zijn wie we niet zijn, dan betekent genezing van kanker dat we ons openstellen voor wie we zijn.”

O.C.Simonton

Als we kind zijn, leren we over onszelf en over het leven door de reacties van de volwassenen om ons heen. Als gevolg daarvan hebben we ideeën over wie we zijn, die niet van onszelf zijn, evenals vele regels over hoe het leven geleefd zou moeten worden. Als we volwassen worden hebben we de neiging om de emotionele omgeving van ons vroegere leven thuis te herhalen. Alles waar we ooit mee te maken hadden is echter uiteindelijk slechts een gedachte. Het maakt niet uit wat het probleem is, je beleving is het uiterlijke effect van je innerlijke gedachten. Gedachten kunnen veranderd worden. Je bent niet je gedachte. De gedachte komt voort uit een emotie die je ooit in je leven gevoeld hebt. Maar die je nu niet meer dient. Daarin werk ik samen met jou! Waardoor jij positiever en met meer rust en kracht in je leven komt. En die kracht zit in jezelf. Ik haal hem alleen tevoorschijn!

Wil je snel een afspraak?