Wat!!Heb jij ook moeite om bij jezelf te blijven?

Wat!!Heb jij ook moeite om bij jezelf te blijven?

Wat!!Heb jij ook moeite om bij jezelf te blijven? In bijna ieders leven gebeuren dingen die je van jezelf af duwen. En dat terwijl je misschien zo je best doet om daar te zijn. Voor mij is het ‘zelf’ jouw essentie. De kracht die diep in je verscholen is. Maar die door jou niet altijd meer gehoord of gevoeld wordt. Tijdens de sessies die ik online of in mijn praktijk met mens en ook dieren heb, komt dit bijna altijd ter sprake. Er zijn gebeurtenissen waar jij jezelf hebt moeten beschermen. Daardoor raak je van jezelf af. Terwijl je lichaam wel probeert om het duidelijk te blijven maken… maar omdat jij niet meer zo goed kunt luisteren wordt dit steeds moeilijker. Soms start dit al bij je geboorte en dan heb je daar als persoon uiteraard helemaal geen levendige herinneringen meer aan, maar ook als je voor het eerst naar school gaat kan je dat moeilijk hebben gevonden. Alles wordt opgeslagen in je lijf. Jouw lijf vormt de ‘levende geschiedenis’ van wat jij moeilijk hebt gevonden in je leven. Ook al denk je misschien bij mij valt dat wel mee… het kan altijd erger… of ik moet me niet aanstellen, want het valt allemaal wel mee… Ondertussen zou ik daar wel een club voor willen oprichten. Want het viel niet altijd mee. Jouw zelf heeft het moeilijk gevonden en wil daar graag in gehoord worden. Dan komt er verandering. Poositieve verandering. Je kunt na een ontmoeting met je zelf (en die ontmoet je als je met mij aan het werk gaat!) met meer rust, vertrouwen en kracht naar de volgende stap in je leven. Wil je meer weten? dan mag je altijd contact met me opnemen. Er zijn zoveel verschillende manieren om je zelf te ontmoeten ❤

Hanny Poos

hanny@poositief.nl

Poositief is de manier waarop ik in het leven sta. In mijn blogs en bijdrages kan je lezen wat ik in de praktijk tegenkom en waar ik mee bezig ben.

No Comments

Your comment...NameE-mail

Leave a reply