wat ben je voor coach?

wat ben je voor coach?

Waar ben je naar op zoek?

Ik ben er voor je als je iemand zoekt die nabij blijft, die je kan voelen en die je ziet met je pijn.

Die je worsteling kan waarnemen en werkt vanuit de liefde waarin je met alles verbonden bent.

Ik weet dat alles mogelijk is.

Dat ook jij een gouden pad op kunt gaan als je dat wil volgen en liefde kunt ervaren voor al wat leeft.

Jouw ziel mag er helemaal zijn.

Als coach sta ik naast je om je te begeleiden bij jouw proces. Jouw proces ontvouwt zich in een eigen tempo en in zijn eigen tijd. Jij bent altijd zelf aan het roer. Ik help je om te duiden en om te integreren wat er gezien mag worden. Jouw pijn vertelt jouw verhaal. Je verhaal is uniek. Het is de weg die je hebt afgelegd tot waar je je nu bevindt. Met de pijn die je voelt of ervaart.

Ik werk met de dingen waar jij NU tegen aanloopt. Want dat is waar je nu behoefte aan hebt.

Hanny Poos

hanny@poositief.nl

Poositief is de manier waarop ik in het leven sta. In mijn blogs en bijdrages kan je lezen wat ik in de praktijk tegenkom en waar ik mee bezig ben.

No Comments

Your comment...NameE-mail

Leave a reply