Over Hanny

over Hanny

Mijn manier van werken is ontstaan doordat mijn 2 kinderen na een flink ongeval beiden bleven lijden aan hoofdpijn. In het ‘reguliere’ circuit was hiervoor geen afdoende middel te vinden, maar door te werken met energie waaronder NEI bleek er écht verandering mogelijk. Hun hoofdpijn werd minder en minder en bij mij ontstond een weten waar ik gebruik van mag maken.

 

Na het ontdekken van een knobbel in mijn borst kwam ik in het traject van borstkanker terecht. Het hele circus barstte los en ik raakte behoorlijk uit balans. Het doorstaan van dit traject van borstamputatie, de hele rataplan in de reguliere geneeskundige zorg,  legde de tumor stil,  maar ik bleef moe en kon nauwelijks weer aan het werk.

Mijn zoektocht naar de zin “borstkanker, waarom ik? mijn verhaal van borstkanker” bracht me weer verder in contact met mijzelf en een weten dat alleen ik mezelf beter kan maken. Dat wat ik doe voor mijn kinderen, is gewoon ook van toepassing op mezelf. Luisteren naar mijn eigen verhaal door naast de reguliere zorg ook andere wegen in te slaan, en te onderzoeken wat mij hielp, bracht me in contact met mijn eigen hulpbronnen. Ik pakte het wel voortvarend aan, want ik deed maar meteen de scholing ervoor.

Ik kreeg gelukkig veel hulp van heel veel  lieve mensen, maar vooral de hulp die ik kreeg toen ik met NEI en alle vormen van opstellen in contact kwam heeft mij gebracht naar balans en de rust die ik zocht. De hulp die ik daar kreeg was de kracht die uit mezelf kwam. Alles komt op je pad om je wat te vertellen ontdekte ik. Je zelfhelende vermogen aanspreken, daar ben ik als mens beter van geworden en heeft ervoor gezorgd, na een lang opleidingstraject dat ik jou kan helpen om dit vermogen bij jou te ontdekken. Mijn eigen pad opgaan heeft in mij een dieper weten blootgelegd dat me nu in staat stelt om anderen daadwerkelijk met hun eigen kracht in aanraking te brengen. Die taak, die voer ik nu uit. Want iedereen heeft het vermogen om in zichzelf de bron te vinden die je helpt te herstellen. Die ervoor zorgt dat je pijn achter je kan laten en je weer in balans brengt. Het leven is te kort om door te blijven lopen met pijnen die onverklaarbaar zijn. Alles kan je onderzoeken. Zonder veel te praten kunnen we zien hoe jouw verhaal is dat door je lijf verteld wordt. Iedereen is anders, iedereen maakt in zijn leven onbewust zoveel mee dat meespeelt in wie je bent. Door jouw verhaal te onderzoeken, ontstaat de verandering naar het leven waar je naar verlangt.

 

Je eigen ervaringen en hoe die invloed op je hebben in het nu. Dit heet lichaamsgerichte psychotherapie, jouw lichaam vertelt jouw verhaal en als dat zichtbaar is geworden of verteld is, dan verander jij!  Ook jij kunt Poositief in het leven staan.

Onverklaarbare klachten blijken echt verklaarbaar, en een langdurige of chronische ziekte is ook daar om jou wat te vertellen.

“Je lichaam vertelt je verhaal”

a

Jezelf helen

Als we samen aan het werk gaan, komt je verhaal naar boven. Het verdwijnt uit je lijf. Door naar je verhaal te luisteren ontstaat de verandering. Je lichaam probeert je te vertellen wat je mag weten. Hoe het voor jou is geweest. Uit allerlei therapievormen en technieken, maak ik een keuze ik doe dan precies wat op dat moment het beste past bij jou in jouw situatie.
Ik zorg dat je in je eigen krachtige potentieel terecht komt. Wie zou je zijn als je helemaal volledig aanwezig bent in het hier en nu? Dat je je leven kunt vormgeven met alles erop en eraan. Dat je echt helemaal kunt zijn wie je diep van binnen bent. Jezelf. Totaal en vrij. Moeiteloos leven zonder beperkingen. Je hoofd, je hart en je lijf ‘in lijn’ zijn. Samenwerken onder alle omstandigheden. Dat je kunt blijven staan als je tegenslag ervaart. Je eigen koers varen als schipper aan het roer van je eigen boot. Stromend of dobberend op de rivier die je leven kunt noemen. Je handen vrij om te creëren, in flow met de omstandigheden en vanuit rust je koers blijven bepalen omdat je weet dat je altijd een keus hebt. Maar dat de keus niet uit pijn of angst komt, maar uit een diep weten en diep verbonden voelen met jezelf? Vol vertrouwen en gebruik maken van de unieke talenten die jij bezit.
Jouw lichaam, eigenlijk je lijf, reageert op wat er vertelt wil worden. Als je écht gaat luisteren naar wat er diep van binnen vertelt wordt, ligt de weg naar een gezonde en positieve toekomst open.

Maak direct een afspraak