Open up to yourself

Open up to yourself

Wil jij echt weten wie je diep van binnen bent? Wil je groeien, leven en genieten van de dingen die je op je pad tegenkomt? Met plezier naar je werk gaan en loslaten wat niet nodig is? Vooruit in je werk, in je leven, je gezin en alles wat er om je heen beweegt? Blokkades doorbreken? Het gevoel alsof er altijd wel iets tegen zit loslaten? Omdat je diep van binnen wel weet dat niet voor niets gebeurd?

Ieder mens is anders, en iedereen heeft in het leven andere triggers die ervoor zorgen dat je niet jouw volledige potentieel kunt benutten. Dit traject is vooral geschikt als je in je werk (en je leven) tegen zaken aanloopt die je lijken tegen te houden.

“Geef je droom op aarde zelf vorm”

In een prachtige reis van 7 maanden werken we samen in sessies van 1.5 uur. Samen maken we een persoonlijk plan. Je krijgt ondersteuning en handvatten die toegespitst zijn op jou. We gaan op jouw tempo zodat er de shift ontstaat die jij zoekt in jouw werk. Jij maakt jouw pad vrij om vol in je vrijheid en (werkende) leven te staan. Het leven gaat stromen en er ontstaat beweging. Maximale transformatie. Spreekt dit je aan? Sta jij open voor coaching en begeleiding op een Poositieve lichaamsgerichte manier, neem dan contact op.

Dit traject kan door je werkgever vergoed worden. In dat geval kan je Open Up To Yourself ook zakelijk afnemen. Hiervoor hebben wij alleen een factuuradres en btw nummer nodig. Dan maken wij het verder in orde. Jouw investering voor dit Poositieve traject is 1100 euro

ERVARINGEN

Gisteren heb ik voor het eerst een (online) groepsopstelling met Hanny en drie andere deelnemers gedaan. Wat een ervaring! Heel bijzonder om op deze manier kennis met andere mensen te mogen maken en een onderdeel te mogen zijn van hun proces, en ik vond het zo mooi en waardevol dat andere mensen dat voor mij wilden doen. Bijna bizar hoe we een enorme bron vol van informatie en gevoel voor elkaar werden! Hanny begeleidt heel fijn, voelt goed aan hoe en waar ze kan sturen: ze laat jouw proces aan jou maar springt in op het moment dat je dat nodig hebt. De openheid, het begrip, de liefde en verbondenheid tussen een groepje onbekende mensen waren bijna tastbaar. Op ontdekkingstocht met Hanny is altijd een feest! Zelfs (of juist?) wanneer het moeilijk is - tot nu toe voelt het elke keer als een heerlijk warm bad, een plek waar je mag zijn precies zoals je op dat moment bent. Bedankt, lieve Hanny!

En tijdens dit intensieve proces was jij daar. Jij stuurde bij waar nodig bij en wist me steeds weer erbij te halen als ik dreigde af te drijven. Dat deed je op de manier die jou zo kenmerkt: aards, eerlijk en met een fijne portie humor. Het hielp me door te gaan in de sessie toen ik eigenlijk dacht : laat maar… Ik miste door de online verbinding op lastige momenten af en toe wel de fysieke steun, een knipoog, een blik, een arm om mijn schouder. Tegelijkertijd ontdekte ik ook dat ik op de momenten dat ik dacht steun nodig te hebben, het ook zonder die fysieke nabijheid de “ellende “overleefde. En dat is dan ook wel weer een mooie ervaring. Graag maak ik binnenkort nog een afspraak met je om verder te kijken naar wat er nodig is om mijn verlangen meer ruimte te geven. Als het ff kan kom ik dan weer graag naar je toe, als het agenda-technisch niet past of als corona roet in het eten gooit sta ik na deze ervaring ook zeker open voor een online sessie, al moeten we dan wel wat bedenken op het kopje koffie en de omhelzing na afloop ?

Ik voel me soms niet op mijn plaats. Ben ik niet te nuchter om in het veld te staan? Draag ik wel bij.. En dan sta ik versteld dat ik zonder het te weten precies doe wat ik moet doen. Dat ik voel waar ik moet gaan staan… Voor mij, als niet zozeer praktiserend spiritueel mens, is elke keer weer de verwondering, mede door de begeleiding die Hanny aan de opstelling geeft, waarin van alles teweeg wordt gebracht. “In het veld” spreek (antwoord) je vanuit je gevoel (hart) en is het nooit fout, dit geeft na afloop een fijn en sterk gevoel. - Kaat

Tijdens een opstelling ben je betrokken en ik voelde me ongelooflijk goed begeleid! Dankjewel. Na de opstelling was ik zoveel meer in contact met een gevoel van rust.

Krista

Ik zat letterlijk klem. Het enige wat ik voelde was: 'dit wil ik niet meer'. Tijdens de opstelling bleek dat er uit de familielijn iets heel groots zich liet zien. Dit mocht ik achter me laten. Er was nu ruimte ontstaan voor een nieuw stuk dat zich kon aandienen. Na de sessie voelde ik me letterlijk lichter. De sfeer in huis veranderde. Ik krijg weer energie en ruimte om inspiratie toe te laten. Hanny, bedankt! Je bent goud waard. Het gevoel voor en na de sessie is een wereld van verschil. Liefs Vanessa

Vanessa

a

Laten we verbinden!

Jij hebt alles in je om jezelf gezond te maken en jezelf te helen.
En jij bent degene die deze weg in kan slaan. Soms stapje voor stapje, soms snel.
Maar altijd in een tempo dat bij jou past. Want alleen dat klopt.

Je bent geboren om je droom op aarde vorm te geven. Daarvoor is het belangrijk dat je je gezond voelt, dat je goed voor jezelf zorgt, tijd neemt voor de dingen om je heen en kunt vertrouwen op wat er op jouw pad komt.
In mijn praktijk werk ik aan ‘de droom’ waar je voor geboren bent. Altijd bijzonder om dat te onderzoeken. Welke verhalen hebben zich in jouw leven afgespeeld, wat zorgt ervoor dat je die droom nu (nog) niet ervaart? De opbrengst is altijd dat je dichterbij jezelf komt. Dichter bij de droom waarvoor jij op aarde bent.
Voor iedereen die zijn droom wil leven is het onderzoeken naar wat jou daarin nog terug houdt een prachtige reis. Een reis die niemand anders kan maken dan jij. Vanuit de liefde voor jezelf, omdat jij het waard bent je droom te leven!
Dingen die we onderzoeken hebben soms te maken met ‘loslaten’ en dat is niet een kwestie van dingen uit je handen laten vallen..
Als je bijvoorbeeld oordelen of overtuigingen hebt, kan het onderzoeken waarom die in jou zitten je opleveren dat je de oude pijn en emoties die eraan verbonden zitten, los mag laten.

Hoe vaak zorgen anderen er niet voor dat jij je niet heel erg fijn voelt? Vaak heeft dat niks met de ander te maken, maar alles met jezelf en pijn die je in het verleden hebt geleden. Zij drukken als het ware alleen maar op een emotieknopje, waardoor je heftig reageert. Zolang dat nog gebeurt, kun je niet zuiver naar je intuïtie luisteren en zal je eerder geneigd zijn om acties te ondernemen die de pijn verminderen. Dit zijn niet per sé de acties die jou op dat moment het meeste zullen helpen. Onderzoek daarom bij jezelf wat er precies gebeurt als er iemand is die je boos, verdrietig, bang of juist blij maakt. Onderzoek met name wat er in jezelf gebeurt. Op welk knopje wordt er gedrukt?
Samen gaan we aan de slag en kijk ik wat op dit moment in je leven precies datgene is wat er kan worden ‘aangepakt’.
Het is goed om je te realiseren dat bepaalde problemen en tegenslagen in het heden te maken kunnen hebben met iets uit je (familie) verleden. Mijn ervaring is dat je zelf al een stap kunt maken door je bewust te zijn van oude patronen die je als het ware vasthouden. Soms ontstaat er daardoor al ruimte.

Door er bij wijze van spreken van een afstandje naar te kijken, kun je al wat meer vrijheid ervaren en wellicht andere keuzes maken of de drempel overwinnen om de stap te zetten die je intuïtie je ingeeft. Door de hulp van een expert in te schakelen kan je de aspecten uit het verleden daadwerkelijk loslaten.
Afhankelijk van hoeveel je al op dit gebied hebt gedaan en hoeveel je los mag laten, kan één sessie al voldoende zijn of is het goed om een langere tijd met me aan de slag te gaan.
Alles kan, altijd voel je zelf wat bij jou past. Soms veel zelf doen, soms meer begeleiding. Maar altijd vanuit het onderzoek naar wat jouw droom leven nodig heeft om voelbaar en zichtbaar te zijn voor jezelf.

a

The sky is the limit

Alles wat je tegenhoudt in je leven kan je onderzoeken.
Waardoor 'the Sky the limit' wordt!

Wil je snel een afspraak?

a

Ziekte en balans

Chronisch ziek zijn, vermoeid zijn, depressieve gevoelens,
lichamelijke pijnen, slecht slapen,
stress, of angstgevoelens

“ziekte brengt je uit balans”

en dat voel je als je bijvoorbeeld vermoeid bent of pijn ervaart.

Ziekte brengt je uit balans. Je leven wordt helemaal ontregelt. Je leven is moeizaam, je hebt pijn, je voelt je moe, soms uitgeput,  je maakt je zorgen. Je zit in zwaar weer maar je blijft doorgaan, want de kinderen, want je werk, want … het leven en de ratrace om je heen, je kunt er niet omheen. Opgeven is écht geen optie. Alles draait door en jij wilt ook graag blijven meedoen.

Maar er is een boodschap in verborgen. Ben je er aan toe om naar die boodschap te luisteren? Samen met jou haal ik dat verhaal naar boven. Hierdoor verander je en verandert je gevoel ten opzichte van je ziek zijn.

Je bent welkom om te ervaren dat je een kracht in je hebt die ervoor zorgt dat je jezelf kunt helen. Ik haal alles uit de kast om samen met jou je pad te lopen waarin jouw ziekte onderwerp voor onderzoek is. Waardoor je ervaart dat jij de sleutel bezit om jezelf te helen.  Liefde voor jezelf is jouw sleutel naar heling. Ik begeleid je liefdevol en met humor door jouw proces.

Zelf ben ik me daar bewust van geworden nadat ik borstkanker kreeg. Mijn zoektocht naar de “zin van deze ziekte” voor mij persoonlijk bracht me in contact met mijzelf. Ik heb hulp gekregen en gehad van diverse mensen, maar bovenal de ontwikkelingen die ik waarnam door het toepassen van NEI die waren ongelooflijk krachtig en stuwend naar het gevoel om zelf weer in balans te zijn.

Dieren behandeling met nei

“Kanker is altijd een boodschap van liefde: het is een boodschap om niet langer de dingen te doen die u pijn bezorgen en meer de dingen te gaan doen die u plezier geven. Dingen die meer overeenstemmen met wie u bent en hoe u wilt dat uw leven wordt.”

“Als een belangrijk onderdeel van de oorzaak van kanker is dat we proberen te zijn wie we niet zijn, dan betekent genezing van kanker dat we ons openstellen voor wie we zijn.”

O.C.Simonton

Als we kind zijn, leren we over onszelf en over het leven door de reacties van de volwassenen om ons heen. Als gevolg daarvan hebben we ideeën over wie we zijn, die niet van onszelf zijn, evenals vele regels over hoe het leven geleefd zou moeten worden. Als we volwassen worden hebben we de neiging om de emotionele omgeving van ons vroegere leven thuis te herhalen. Alles waar we ooit mee te maken hadden is echter uiteindelijk slechts een gedachte. Het maakt niet uit wat het probleem is, je beleving is het uiterlijke effect van je innerlijke gedachten. Gedachten kunnen veranderd worden. Je bent niet je gedachte. De gedachte komt voort uit een emotie die je ooit in je leven gevoeld hebt. Maar die je nu niet meer dient. Daarin werk ik samen met jou! Waardoor jij positiever en met meer rust en kracht in je leven komt. En die kracht zit in jezelf. Ik haal hem alleen tevoorschijn!

Wil je snel een afspraak?