Open jezelf

Heb je het gevoel dat je wordt tegengehouden, je niet vooruit komt, het leven veel zwaarder is dan nodig, het leven meer in petto moet hebben? In mijn praktijk Poositief kijken we samen wat er nodig is. Zodat je beter in je vel komt te zitten en  jezelf weer fitter, gezonder en vitaler voelt! Stap voor stap en in jouw tempo.

In mijn praktijk is echt  alles mogelijk en alles kan! 

Je hoeft geen hele verhalen hoeft te vertellen. Moeilijke dingen onder woorden brengen laten we achterwege, het toont zich wel. Altijd doen we precies dát gedaan waar jij het meest mee gediend bent. Voor mensen die voor de eerste keer met mijn manier van werken kennismaken is dat wel het meest opvallende. Dat alles precies geraakt wordt. Zonder dat je veel hoeft te vertellen.

Met mij werken levert je nieuwe inzichten en nieuwe vergezichten op. Je leven veranderd en jij staat ZELF weer aan het roer van jouw boot. Na iedere sessie ervaar je meer rust en vooral ruimte om jouw pad te volgen!

a

laten we verbinden

Zodat je jezelf kunt openen. Als je diep van binnen vooruit wilt in je leven, in je werk, je gezin en alles wat er om je heen gebeurd. Maar dat er in je een gevoel aanwezig is, wat registreert dat jij daarin wordt tegengehouden. Dat er altijd wel wat is. Een gevoel van zwaarte en misschien is er juist iets in je dat dingen in je leven niet voor niets gebeuren.

Ik wil graag snel een afspraak maken

Wil jij echt weten wie je diep van binnen bent? Wil je groeien en leven en genieten van de dingen die je op je pad tegenkomt? Maak dan een afspraak. In een kortdurend traject van 3 maanden waarin jij kunt ervaren hoe het is om die dingen waar jij tegenaan loopt op een andere manier aan te kijken. In drie keer gebeurd er al heel veel. Waardoor jij zelf kunt ontdekken hoe het is om te veranderen. Om de dingen die jou tegenhouden echt te onderzoeken, in jouw tijd en tempo. Met maximale transformatie. Met ondersteuning en middelen die op jouw lijf zijn geschreven en die jouw pad vrijmaken om vol in je vrijheid en leven te staan.

Voor mij staat als een paal boven water dat Je bent geboren om je droom op aarde vorm te geven. Om te zijn wie je werkelijk diep van binnen bent.

Daarvoor is het belangrijk dat je je gezond voelt, dat je goed voor jezelf kunt zorgen, tijd kunt nemen voor de dingen om je heen en mag vertrouwen op wat er op jouw pad komt.

In mijn praktijk werk ik aan ‘de droom’ waar je voor geboren bent. Altijd bijzonder om dat te onderzoeken. Welke verhalen hebben zich in jouw leven afgespeeld, wat zorgt ervoor dat je die droom nu (nog) niet ervaart? De opbrengst is altijd dat je dichterbij jezelf komt. Dichter bij de droom waarvoor jij op aarde bent.

Leef je droom!

Voor mij staat als een paal boven water dat Je bent geboren om je droom op aarde vorm te geven. Om te zijn wie je werkelijk diep van binnen bent.
Daarvoor is het belangrijk dat je je gezond voelt, dat je goed voor jezelf kunt zorgen, tijd kunt nemen voor de dingen om je heen en mag vertrouwen op wat er op jouw pad komt.
In mijn praktijk werk ik aan ‘de droom’ waar je voor geboren bent. Altijd bijzonder om dat te onderzoeken. Welke verhalen hebben zich in jouw leven afgespeeld, wat zorgt ervoor dat je die droom nu (nog) niet ervaart? De opbrengst is altijd dat je dichterbij jezelf komt. Dichter bij de droom waarvoor jij op aarde bent.
Voor iedereen die zijn droom wil leven is het onderzoeken naar wat jou daarin nog terug houdt een prachtige reis. Een reis die niemand anders kan maken dan jij. Vanuit de liefde voor jezelf, omdat jij het waard bent je droom te leven!
Dingen die we onderzoeken hebben soms te maken met ‘loslaten’ en dat is niet een kwestie van dingen uit je handen laten vallen..
Als je bijvoorbeeld oordelen of overtuigingen hebt, kan het onderzoeken waarom die in jou zitten, je opleveren dat je de oude pijn en emoties die eraan verbonden zitten, los mag laten. Hoe vaak zorgen anderen er niet voor dat je je niet heel erg fijn voelt? Vaak heeft dat niks met de ander te maken, maar alles met jezelf en pijn die je in het verleden hebt geleden. Zij drukken als het ware alleen maar op een emotieknopje, waardoor je heftig reageert. Zolang dat nog gebeurt, kun je niet zuiver naar je intuïtie luisteren en zal je eerder geneigd zijn om acties te ondernemen die de pijn verminderen.

Dit zijn niet per sé de acties die jou op dat moment het meeste zullen helpen. Onderzoek daarom bij jezelf wat er precies gebeurt als er iemand is die je boos, verdrietig, bang of juist blij maakt. Onderzoek met name wat er in jezelf gebeurt. Op welk knopje wordt er gedrukt?
Ik realiseer me dat het voor nu te ver gaat om te verwachten dat je oude pijn en emoties eventjes loslaat. Maar dat is precies waar mijn werk zich op richt. Als je na een sessie bij mij de praktijk uit loopt voel je je lichter, ervaar je meer ruimte en rust!

Het is goed om je te realiseren dat bepaalde problemen en tegenslagen in het heden te maken kunnen hebben met iets uit je (familie) verleden. Mijn ervaring is dat je zelf al een stap kunt maken door je bewust te zijn van oude patronen die je als het ware vasthouden.
Soms ontstaat er daardoor al ruimte. Door er bij wijze van spreken van een afstandje naar te kijken, kun je al wat meer vrijheid ervaren en wellicht andere keuzes maken of de drempel overwinnen om de stap te zetten die je intuïtie je ingeeft. Door de hulp van een expert in te schakelen kan je de aspecten uit het verleden daadwerkelijk loslaten. Afhankelijk van hoeveel je al op dit gebied hebt gedaan en hoeveel je los mag laten, kan één sessie al voldoende zijn of is het goed om een langere tijd met me aan de slag te gaan.

Alles kan, altijd voel je zelf wat bij jou past. De ene keer doe je veel zelf, soms is er meer begeleiding. Maar altijd precies dat wat jij nodig hebt, omdat vanuit het onderzoek naar wat jouw leven nodig heeft om voelbaar en zichtbaar te zijn voor jezelf..

.

Mijn manier van coaching zorgt dat je grip op je leven  krijgt. Iedere keer dat we samen werken, laat je meer zien van hoe het voor jou is maar ook hoe juist daarin verandering kan ontstaan. Jouw proces aangaan, het onderzoek naar jezelf, daarin ontstaat de verandering. Het wordt steeds duidelijker wat alles in je leven voor invloed heeft gehad en hoe dat tot ziekte of een bepaalde gemoedstoestand heeft geleid.

Door  je steeds bewuster te worden van alles wat impact heeft gehad, vaak ook zonder zelf veel te vertellen, ervaar je ruimte.  Iedere keer wordt er een sluier weggeveegd. Je wordt sterker en krachtiger, er komt meer rust en ruimte en je krijgt meer en meer de regie over je eigen leven.

 

Mogelijk is het  ook voor jou een pré dat je geen hele verhalen hoeft te houden. Moeilijke dingen onder woorden brengen hoeft niet, het toont zich toch wel. Altijd wordt dat gedaan waar jij het meest mee gediend bent. Voor mensen die voor de eerste keer met mijn manier van werken kennismaken is dat wel het meest opvallende. Dat zonder zelf veel te vertellen alles precies geraakt wordt.

JA! Ik wil de regie over mijn leven

Inzicht en vergezichten

Met mij werken levert je nieuwe inzichten en nieuwe vergezichten op.
Je leven verandert en jij staat weer aan het roer van jouw boot.
Na iedere sessie ervaar je meer rust en vooral ruimte om jouw pad te volgen! Altijd kan je de stap zetten naar jezelf. Zodat jij het leven kunt leven waar jij echt naar verlangt.
.

a

Je hebt alles om jezelf te helen!

Ieder mens is anders en iedereen heeft zijn eigen ervaringen. Grip op je leven start waar jij nu bent. Jij bent het waard en je verdient alles. Door het te onderzoeken krijg je helder wat jouw ervaringen zijn en hoe jouw verhaal is gevormt. Alles is informatie en daar om gebruikt te worden.
Maak jezelf open; jij hebt alles in je om jezelf gezond te maken en jezelf te helen. En jij bent degene die deze weg in kan slaan. Soms stapje voor stapje, soms snel. Maar altijd in een tempo dat bij jou past. Want alleen dat klopt.

ERVARINGEN

Gisteren heb ik voor het eerst een (online) groepsopstelling met Hanny en drie andere deelnemers gedaan. Wat een ervaring! Heel bijzonder om op deze manier kennis met andere mensen te mogen maken en een onderdeel te mogen zijn van hun proces, en ik vond het zo mooi en waardevol dat andere mensen dat voor mij wilden doen. Bijna bizar hoe we een enorme bron vol van informatie en gevoel voor elkaar werden! Hanny begeleidt heel fijn, voelt goed aan hoe en waar ze kan sturen: ze laat jouw proces aan jou maar springt in op het moment dat je dat nodig hebt. De openheid, het begrip, de liefde en verbondenheid tussen een groepje onbekende mensen waren bijna tastbaar. Op ontdekkingstocht met Hanny is altijd een feest! Zelfs (of juist?) wanneer het moeilijk is - tot nu toe voelt het elke keer als een heerlijk warm bad, een plek waar je mag zijn precies zoals je op dat moment bent. Bedankt, lieve Hanny!

En tijdens dit intensieve proces was jij daar. Jij stuurde bij waar nodig bij en wist me steeds weer erbij te halen als ik dreigde af te drijven. Dat deed je op de manier die jou zo kenmerkt: aards, eerlijk en met een fijne portie humor. Het hielp me door te gaan in de sessie toen ik eigenlijk dacht : laat maar… Ik miste door de online verbinding op lastige momenten af en toe wel de fysieke steun, een knipoog, een blik, een arm om mijn schouder. Tegelijkertijd ontdekte ik ook dat ik op de momenten dat ik dacht steun nodig te hebben, het ook zonder die fysieke nabijheid de “ellende “overleefde. En dat is dan ook wel weer een mooie ervaring. Graag maak ik binnenkort nog een afspraak met je om verder te kijken naar wat er nodig is om mijn verlangen meer ruimte te geven. Als het ff kan kom ik dan weer graag naar je toe, als het agenda-technisch niet past of als corona roet in het eten gooit sta ik na deze ervaring ook zeker open voor een online sessie, al moeten we dan wel wat bedenken op het kopje koffie en de omhelzing na afloop ?

Ik voel me soms niet op mijn plaats. Ben ik niet te nuchter om in het veld te staan? Draag ik wel bij.. En dan sta ik versteld dat ik zonder het te weten precies doe wat ik moet doen. Dat ik voel waar ik moet gaan staan… Voor mij, als niet zozeer praktiserend spiritueel mens, is elke keer weer de verwondering, mede door de begeleiding die Hanny aan de opstelling geeft, waarin van alles teweeg wordt gebracht. “In het veld” spreek (antwoord) je vanuit je gevoel (hart) en is het nooit fout, dit geeft na afloop een fijn en sterk gevoel. - Kaat

a

Luister

Luister naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet meer zo hoeft te schreeuwen!

Mijn kennismaking met mijn manier van werken is ontstaan doordat mijn 2 kinderen na een flink ongeval beiden bleven lijden aan hoofdpijn. In het ‘reguliere’ circuit was hiervoor geen afdoende middel te vinden, maar door te werken met energie waaronder NEI bleek er écht verandering mogelijk. Hun hoofdpijn werd minder en minder en bij mij ontstond een weten waar ik gebruik van mag maken.

Na het ontdekken van een knobbel in mijn borst kwam ik in het traject van borstkanker terecht. Het hele circus barstte los en ik raakte behoorlijk uit balans. Het doorstaan van dit traject van borstamputatie, de hele rataplan in de reguliere geneeskundige zorg,  legde de tumor stil,  maar ik bleef moe en kon nauwelijks weer aan het werk. Mijn zoektocht naar de zin “borstkanker, waarom ik? mijn verhaal van borstkanker” bracht me weer verder in contact met mijzelf en een weten dat alleen ik mezelf beter kan maken. Dat wat ik doe voor mijn kinderen, is gewoon ook van toepassing op mezelf. Luisteren naar mijn eigen verhaal door naast de reguliere zorg ook andere wegen in te slaan, en te onderzoeken wat mij hielp, bracht me in contact met mijn eigen hulpbronnen. Ik pakte het wel voortvarend aan, want ik deed maar meteen de scholing ervoor.

Ik kreeg gelukkig veel hulp van heel veel  lieve mensen, maar vooral de hulp die ik kreeg toen ik met NEI en alle vormen van opstellen in contact kwam heeft mij gebracht naar balans en de rust die ik zocht. De hulp die ik daar kreeg was de kracht die uit mezelf kwam. Alles komt op je pad om je wat te vertellen ontdekte ik. Je zelfhelende vermogen aanspreken, daar ben ik als mens beter van geworden en heeft ervoor gezorgd, na een lang opleidingstraject dat ik jou kan helpen om dit vermogen bij jou te ontdekken. Mijn eigen pad opgaan heeft in mij een dieper weten blootgelegd dat me nu in staat stelt om anderen daadwerkelijk met hun eigen kracht in aanraking te brengen. Die taak, die voer ik nu uit. Want iedereen heeft het vermogen om in zichzelf de bron te vinden die je helpt te herstellen. Die ervoor zorgt dat je pijn achter je kan laten en je weer in balans brengt. Het leven is te kort om door te blijven lopen met pijnen die onverklaarbaar zijn. Alles kan je onderzoeken. Zonder veel te praten kunnen we zien hoe jouw verhaal is dat door je lijf verteld wordt. Iedereen is anders, iedereen maakt in zijn leven onbewust zoveel mee dat meespeelt in wie je bent. Door jouw verhaal te onderzoeken, ontstaat de verandering naar het leven waar je naar verlangt.

over Hanny

Mijn kwaliteit is om samen met jou te puzzelen waardoor je jouw klachten kunt doorzien of van een andere kant bekijken. Zaken die jou beperken om dat te doen wat je diep van binnen wilt. Jouw klachten of jouw wensen onderzoeken we en we kijken hoe die nu invloed op je uitoefenen.

Mijn werk heeft me veranderd en dat is voelbaar en zichtbaar in alles wat ik doe. Ook in mijn gezin is er veel veranderd. Als het voor mij en mijn gezin mogelijk is,  is dat zeker ook mogelijk voor jou of jouw gezin. Dit proces waarin  je je eigen kracht en mogelijkheden kunt voelen  wil ik graag met je delen. Zodat ook jij Poositief in het leven staat en de verandering die je wenst ook ontstaat!

Onverklaarbare klachten of chronische ziektes willen wat vertellen, lichamelijk of emotioneel, stress of angst, alles heeft echt wat te vertellen. Ernaar luisteren geeft verlichting van pijn, moeheid, het gevoel van eenzaamheid wat je misschien je ervaart. Iedere sessie gaat de zon een beetje meer schijnen!

De Poositieve reis.

Ga mee op reis naar je eigen positieve landschap.

Open up to yourself

Alles is erop gericht om rust, ruimte en vrijheid te ervaren. Door jezelf te openen wordt dit voelbaar in je hele leven.

Over Hanny

Afgestemd op jou coach ik precies daar waar het nodig is. Zonder veel te praten, met humor en passend bij jou!