Gratis Energie

a

In deze gratis download help ik je om in contact te komen met jouw krachtige energiebron.

Zodat je de levensenergie voelt en ervaart  hoe verrassend eenvoudig het is om deze ‘aan’ te zetten.

Waardoor je meer geniet en met een relaxter en positiever gevoel in de dag staat!

En dat in slechts 5 dagen.

Ja!

Stuur mij 5 dagen tips om mezelf meer energie te geven want ik wil:

 iedere dag een positieve en energieke start

mijn eigen energie goed leren voelen en gebruiken

korte video’s & eenvoudige tips ontvangen die maken dat ik Poositief mijn dag inga

ontdekken wat ik als kind al wist over energie, maar wat ik vergeten ben..

weten hoe ik over de dag productief kan blijven

leren hoe ik mezelf meer energie kan geven

mijn ding doen en ervan genieten

vrijheid in mezelf ervaren

a

je eigen energie werkt!

Het zijn eenvoudige en kleine oefeningen die je dagelijks kan doen.
Wil je je eigen energie leren gebruiken en heb je zin om elke dag positief te starten?
Schrijf je dan NU in en ontvang de komende 5 dagen deze waardevolle energetische tips in je mailbox die je nog dagenlang kunt gebruiken.
Start iedere dag met een fijne energetische oefening en je dag begint Poositief!ERVARINGEN

Gisteren heb ik voor het eerst een (online) groepsopstelling met Hanny en drie andere deelnemers gedaan. Wat een ervaring! Heel bijzonder om op deze manier kennis met andere mensen te mogen maken en een onderdeel te mogen zijn van hun proces, en ik vond het zo mooi en waardevol dat andere mensen dat voor mij wilden doen. Bijna bizar hoe we een enorme bron vol van informatie en gevoel voor elkaar werden! Hanny begeleidt heel fijn, voelt goed aan hoe en waar ze kan sturen: ze laat jouw proces aan jou maar springt in op het moment dat je dat nodig hebt. De openheid, het begrip, de liefde en verbondenheid tussen een groepje onbekende mensen waren bijna tastbaar. Op ontdekkingstocht met Hanny is altijd een feest! Zelfs (of juist?) wanneer het moeilijk is - tot nu toe voelt het elke keer als een heerlijk warm bad, een plek waar je mag zijn precies zoals je op dat moment bent. Bedankt, lieve Hanny!

En tijdens dit intensieve proces was jij daar. Jij stuurde bij waar nodig bij en wist me steeds weer erbij te halen als ik dreigde af te drijven. Dat deed je op de manier die jou zo kenmerkt: aards, eerlijk en met een fijne portie humor. Het hielp me door te gaan in de sessie toen ik eigenlijk dacht : laat maar… Ik miste door de online verbinding op lastige momenten af en toe wel de fysieke steun, een knipoog, een blik, een arm om mijn schouder. Tegelijkertijd ontdekte ik ook dat ik op de momenten dat ik dacht steun nodig te hebben, het ook zonder die fysieke nabijheid de “ellende “overleefde. En dat is dan ook wel weer een mooie ervaring. Graag maak ik binnenkort nog een afspraak met je om verder te kijken naar wat er nodig is om mijn verlangen meer ruimte te geven. Als het ff kan kom ik dan weer graag naar je toe, als het agenda-technisch niet past of als corona roet in het eten gooit sta ik na deze ervaring ook zeker open voor een online sessie, al moeten we dan wel wat bedenken op het kopje koffie en de omhelzing na afloop ?

Ik voel me soms niet op mijn plaats. Ben ik niet te nuchter om in het veld te staan? Draag ik wel bij.. En dan sta ik versteld dat ik zonder het te weten precies doe wat ik moet doen. Dat ik voel waar ik moet gaan staan… Voor mij, als niet zozeer praktiserend spiritueel mens, is elke keer weer de verwondering, mede door de begeleiding die Hanny aan de opstelling geeft, waarin van alles teweeg wordt gebracht. “In het veld” spreek (antwoord) je vanuit je gevoel (hart) en is het nooit fout, dit geeft na afloop een fijn en sterk gevoel. - Kaat

Tijdens een opstelling ben je betrokken en ik voelde me ongelooflijk goed begeleid! Dankjewel. Na de opstelling was ik zoveel meer in contact met een gevoel van rust.

Krista

Ik zat letterlijk klem. Het enige wat ik voelde was: 'dit wil ik niet meer'. Tijdens de opstelling bleek dat er uit de familielijn iets heel groots zich liet zien. Dit mocht ik achter me laten. Er was nu ruimte ontstaan voor een nieuw stuk dat zich kon aandienen. Na de sessie voelde ik me letterlijk lichter. De sfeer in huis veranderde. Ik krijg weer energie en ruimte om inspiratie toe te laten. Hanny, bedankt! Je bent goud waard. Het gevoel voor en na de sessie is een wereld van verschil. Liefs Vanessa

Vanessa

Hanny

therapeut/coach bij Poositief

Mijn werk, ik word er zo vrolijk van.

Laatst had ik een prachtige sessie met een cliënt en ze zegt ineens: “ik zie een confetti kanon! Het is echt prachtig. Wat een levenslust voel ik en ervaar ik. WOW.”

 

Op zoek naar wat je tegenhoudt gebruik ik allerlei technieken. Gewoon omdat ik weet wat er werkt en zie wat er op dat moment nodig is. De ene keer een bepaalde energetische  frequentie, de andere keer IEMT of opstellen.

Maar altijd staat centraal dat ik je uitnodig om je weer heel te voelen: om jezelf te voelen.

Dat doen waarvoor je hier op aarde bent. Want ergens in je zit dat verscholen.

Jouw confetti kanon zoeken is de puzzel die ik samen met je leg. En altijd  is dat anders, niemand is hetzelfde. Iedereen is uniek, iedereen heeft een andere puzzel te leggen en ik puzzel toevallig heel graag samen met jou .

Dat spel samen doen, onderzoeken waardoor jouw confetti kanon ineens verschijnt. Daarna kan je dat zelf laten knallen! Waardevol toch?! Volgens mij wil jij dat ook.

 

Daarom deel ik deze waardevolle energetische tips met je!

Download ze en ervaar mijn  unieke manier van werken.

Hanny Poos eigenaar Poositief
a

Laten we verbinden!

Met mij werken levert je nieuwe inzichten en nieuwe vergezichten op. Je leven verandert en jij staat weer aan het roer van jouw boot. Na iedere sessie ervaar je meer rust en vooral ruimte om jouw pad te volgen!


    a

    Liefde

    Liefde voor jezelf maakt je heel!

    Wat er ook gebeurd in je leven, het is nooit zonder reden. Focus op het proces. Het proces geeft je de verandering die nodig is.
    'Alles komt altijd goed', is een mooie zin. Je kunt hem gebruiken als het even tegen zit.