Bedankt voor je aanmelding

a

Je hebt interesse in meer energie,

daar is een reden voor! Daarom heb ik nog iets heel speciaals voor je!

a

De Poositieve Reis

Omdat jij NU op zoek bent naar EXTRA ENERGIE, nodig ik je uit voor mijn Poositieve reis.

DE POOSITIEVE REIS is een uniek concept waarin ik met jou in kleine groep samenwerk. Ik neem je echt mee op reis. Een onvergetelijke ervaring is het voor iedere deelnemer. Door mijn ruime ervaring als opsteller heb ik een uniek concept ontwikkeld dat door middel van OPSTELLINGEN jou laat ervaren hoe jij meer energie krijgt!

Gedurende een half jaar komen we 1x per maand bij elkaar. In een mooie groep werken we met opstellingen (en dus ook met energie). Door deze reis leer je jezelf veel beter kennen en begrijp je waarom je doet wat je doet en geeft het tools om het anders te gaan doen. Jij bent welkom.

Durf jij het aan? Om nieuwe stappen in jouw leven te zetten, meer energie krijgen om de dingen te doen waar jij echt blij van wordt. Opruimen van dingen die voorbij zijn, groeien, omdat je diep van binnen weet dat het anders kan? Doe één keer mee en ontdek deze prachtige manier van jezelf ontdekken.

Omdat jij zojuist extra energie hebt aangevraagd, geef ik jou alleen nu een eenmalige KORTING VAN 25 EURO.

Voor de speciale prijs van 75 euro doe je 1x geheel vrijblijvend mee. Daarna kan je besluiten om verder mee te reizen, maar dat hoeft niet.

Wil jij dit? Vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in en maak direct een afspraak met mij om jouw eenmalige Poositieve reis in te plannen.

Vermeld bij bericht: KORTING Poositieve reis!

Hanny

systemisch coach bij Poositief

Werken met energie is mijn grote passie. Samen met jou onderzoeken wat er op een diepere laag speelt maakt dat ik me steeds weer bewust ben hoe ontzettend waardevol wij als mens zijn.

Jij leert tijdens de Poositieve reis hoe energie werkt.

a

“Als ik terug kijk na een half jaar Poositieve Reis, dan heb ik door er helemaal voor open te staan, ervaren dat ik meer kan dan ik dacht. Jij zegt wel dat de sky the limit is, maar dat blijkt ook echt zo te zijn. Dat ervaar ik nu. Dankje” – Milou

Altijd sta jij centraal!  Waardoor jij jezelf kunt voelen.

“Juist door de anderen die ook meegaan, heb ik zoveel geleerd. Het heeft altijd betrekking op mij. Het is echt een bijzondere reis met alles wat er voorbij komt. Ik ben meer tot mezelf gekomen, heb mijn eigen kracht ontdekt (wow). De omgeving is zo belangrijk. Ik heb gemerkt dat ik nu ook in mijn eigen omgeving de dingen beter op zijn plek kan plaatsen.”- Cora

Dat doen waarvoor je hier op aarde bent. Want die kracht zit ook in jou verscholen

Laten we verbinden!

Met mij werken levert jou inzichten en nieuwe vergezichten op! Je leven veranderd en je komt weer aan het roer van je eigen boot. Na iedere sessie ervaar je meer energie en rust en ruimte om jouw eigen pad te volgen!

a

Wil jij gebruik maken van dit unieke en eenmalige aanbod? Vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in en maak direct een afspraak met mij om jouw eenmalige Poositieve reis in te plannen.

Vermeld bij bericht: KORTING Poositieve reis!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK