Fonoforese

Fonoforese.

Alles is energie en trilling is de meetbare en ook voelbare vorm van energie.
Helende frequenties zijn het onderzoeksgebied van nu en in de nabije toekomst. Het belang ervan wordt steeds meer onderkend. Het is een gebied waar alternatief en regulier elkaar in de toekomst zullen vinden. Want hoewel er nog veel onbekend is over trilling en het effect ervan op ons lichaam en ons gevoel van welzijn, er zijn al veel mensen die de effecten wel degelijk merken. Onze stemming wordt veelal -bewust of onbewust- bepaald door de aanwezige trillingen. Jezelf bewust afstemmen op positieve trillingen kan zowel de stemming verbeteren als klachten verlichten. De negatieve gevolgen, zoals het wonen in de buurt van zendmasten zijn al wel bekend, hoewel nog niet erkend.

De positieve gevolgen van trilling kun je vinden in de ontspanning die muziek geeft, maar kleuren hebben bijvoorbeeld ook allemaal hun eigen trilling. In de aanvullende geneeskunde vinden we tegenwoordig veel apparaten die allemaal als overeenkomst hebben dat ze met frequenties werken. Tijdens een fonoforese behandeling maak ik gebruik van de trillingen die worden doorgegeven door stemvorken.
Iedere stemvork heeft een andere frequentie en iedere frequentie kan op een bepaald gebied voor heling zorgen. Afhankelijk van jouw thematiek, kijk is met je welke behandeling past. Fonoforese is voor mij een nieuwe manier van werken met energie, waarin alles samenkomt.

De fonoforese behandeling vindt plaats op een behandeltafel, nadat we eerst een gesprek hebben gehad. Na de behandeling kan het zijn dat er ondersteuning wordt gegeven in de vorm van (Bach)bloesemremedies. Alles kan! En altijd om voor jou het mooiste resultaat te behalen. Tijdens deze behandelingen kan er onwaarschijnlijk veel worden waargenomen. Dingen die je nooit bewust hebt gevoeld of ervaren worden ineens helder en duidelijk. Je gaat je ook steeds meer verbonden voelen met jouw lichaam. Rust en ruimte ervaren en in balans komen.

Wil je snel een afspraak?