de Poositieve reis

Door opstellingen op weg naar je mooiste zelf

 • Wil je  nieuwe stappen in je leven te zetten?
 • Heb jij zin om iedere maand samen te komen met een groep mensen die bereid zijn om zelf ook stappen te zetten en op reis willen?
 • Is er in jou iets dat zegt: daar wil ik meer van weten?
 • Heb je behoefte aan het opruimen van dingen die voorbij zijn? Patronen die blijven doorgaan maar waar je oh zo graag vanaf wilt?
 • Wil je groeien? Heb je ook het gevoel dat alles kan, maar dat voor jou ‘de sky nog niet de limit’ is?
Dan kan je meedoen aan de Poositieve reis. Dit is een traject waarin je 6 maanden meereist. Het pad voert je naar jouw mooiste zelf.
We reizen samen met een vaste  groep waarin we elkaar steeds beter leren kennen. Het gezelschap dat mee gaat is kleurrijk en geeft je altijd wat om over na te denken. Wat ons verbindt is de maandelijkse bijeenkomst en de bereidheid om samen op ontdekkingstocht te gaan. Wat je wilt ontdekken is aan jou! Het is altijd jouw leven waarin we met elkaar kijken wat er gezien mag worden of waarin we beweging kunnen krijgen.
 
Heb je ook zin in deze Poositieve reiservaring? Ik neem je graag mee!

de Poositieve reis zal je leven veranderen!

 
 
de Poositieve reis

a

Jouw reis naar jezelf

Jezelf leren kennen in een groep waarin alles gezien mag worden.

Iedereen kan meedoen. Ook als je nog nooit een opstelling hebt gezien of hebt ervaren hoe het gaat in opstellingen. Als je de kat nog uit de boom wilt kijken, gaandeweg zal je ervaren hoe waar de informatie is die in de opstelling verschijnt. En zal jouw reis zich ontvouwen. Uniek en onvoorspelbaar, maar precies met dat wat voor jou de mooiste uitzichten en ontdekkingen oplevert.
Opstellen als de unieke manier om te onderzoeken waarom in jouw leven de dingen gaan zoals ze gaan, terwijl je zo bezig bent om het écht anders te doen. Dat wordt zichtbaar in een opstelling. En meer. Het is een unieke reis. Een reis waarvan niemand weet wat je zult meemaken, alleen dat het je mooie reisverhalen oplevert en prachtige vergezichten.

De nieuwe Poositieve reis start in MAART 2024

Regelmatig gaat er een nieuw gezelschap van start. Vanaf MAART 2024 is het mogelijk om op verschillende dagen mee te doen:

Maandagochtend, woensdagochtend en de vrijdagochtend.

De data vanaf maart 2024 zijn:

Maandagochtend: Woensdagochtend: Vrijdagochtend:
25 maart 2024 27 maart 2024 22 maart 2024
22 april 2024 24 april 2024 26 april 2024
27 mei 2024 29 mei 2024 31 mei 2024
24 juni 2024 26 juni 2024 28 juni 2024
23 september 2024 25 september 2024 27 september 2024
18 november 2024 27 november 2024 29 november 2024

Van 10 tot 13 uur werken we samen in de Waard van Kekerdom. Na afloop lunchen we samen en kan je elkaar vertellen over de ervaringen die je die dag hebt gehad.

We komen 1x per maand bij elkaar. Na 6 maanden sluiten we de reis af. Als het plan moet veranderen vanwege de situatie rondom sluitingen of beperkingen, wordt het overlegd hoe we dat goed kunnen oplossen.

Heb je zin om mee te reizen?, vul dan onderstaand formulier dan in. Dan neem ik snel contact met je op.

Wil je nog meer informatie,  via deze link kan je meer lezen.

Denk je nu : ik doe een keer vrijblijvend mee? Koop dan hier een ticket en ik neem contact met je op welke dag jij erbij wil zijn!


  Stel al je vragen!

  Voor al je vragen ben ik bereikbaar. Ik ben altijd bereid meer te vertellen over mijn werk en wat ik kan betekenen.

  Contactgegevens

  06-218 36 744

  info@poositief.nl

  Weverstraat 96A, 6579AG Kekerdom

  Weverstraat 96A, 6579AG Kekerdom

  ERVARINGEN

  Gisteren heb ik voor het eerst een (online) groepsopstelling met Hanny en drie andere deelnemers gedaan. Wat een ervaring! Heel bijzonder om op deze manier kennis met andere mensen te mogen maken en een onderdeel te mogen zijn van hun proces, en ik vond het zo mooi en waardevol dat andere mensen dat voor mij wilden doen. Bijna bizar hoe we een enorme bron vol van informatie en gevoel voor elkaar werden! Hanny begeleidt heel fijn, voelt goed aan hoe en waar ze kan sturen: ze laat jouw proces aan jou maar springt in op het moment dat je dat nodig hebt. De openheid, het begrip, de liefde en verbondenheid tussen een groepje onbekende mensen waren bijna tastbaar. Op ontdekkingstocht met Hanny is altijd een feest! Zelfs (of juist?) wanneer het moeilijk is - tot nu toe voelt het elke keer als een heerlijk warm bad, een plek waar je mag zijn precies zoals je op dat moment bent. Bedankt, lieve Hanny!

  En tijdens dit intensieve proces was jij daar. Jij stuurde bij waar nodig bij en wist me steeds weer erbij te halen als ik dreigde af te drijven. Dat deed je op de manier die jou zo kenmerkt: aards, eerlijk en met een fijne portie humor. Het hielp me door te gaan in de sessie toen ik eigenlijk dacht : laat maar… Ik miste door de online verbinding op lastige momenten af en toe wel de fysieke steun, een knipoog, een blik, een arm om mijn schouder. Tegelijkertijd ontdekte ik ook dat ik op de momenten dat ik dacht steun nodig te hebben, het ook zonder die fysieke nabijheid de “ellende “overleefde. En dat is dan ook wel weer een mooie ervaring. Graag maak ik binnenkort nog een afspraak met je om verder te kijken naar wat er nodig is om mijn verlangen meer ruimte te geven. Als het ff kan kom ik dan weer graag naar je toe, als het agenda-technisch niet past of als corona roet in het eten gooit sta ik na deze ervaring ook zeker open voor een online sessie, al moeten we dan wel wat bedenken op het kopje koffie en de omhelzing na afloop ?

  Ik voel me soms niet op mijn plaats. Ben ik niet te nuchter om in het veld te staan? Draag ik wel bij.. En dan sta ik versteld dat ik zonder het te weten precies doe wat ik moet doen. Dat ik voel waar ik moet gaan staan… Voor mij, als niet zozeer praktiserend spiritueel mens, is elke keer weer de verwondering, mede door de begeleiding die Hanny aan de opstelling geeft, waarin van alles teweeg wordt gebracht. “In het veld” spreek (antwoord) je vanuit je gevoel (hart) en is het nooit fout, dit geeft na afloop een fijn en sterk gevoel. - Kaat

  Tijdens een opstelling ben je betrokken en ik voelde me ongelooflijk goed begeleid! Dankjewel. Na de opstelling was ik zoveel meer in contact met een gevoel van rust.

  Krista

  Ik zat letterlijk klem. Het enige wat ik voelde was: 'dit wil ik niet meer'. Tijdens de opstelling bleek dat er uit de familielijn iets heel groots zich liet zien. Dit mocht ik achter me laten. Er was nu ruimte ontstaan voor een nieuw stuk dat zich kon aandienen. Na de sessie voelde ik me letterlijk lichter. De sfeer in huis veranderde. Ik krijg weer energie en ruimte om inspiratie toe te laten. Hanny, bedankt! Je bent goud waard. Het gevoel voor en na de sessie is een wereld van verschil. Liefs Vanessa

  Vanessa

  ervaringen

  Bij Hanny volg ik de poositieve reis. Toen ik mij inschreef wist ik niet wat ik moest verwachten. Samen met 6 andere mensen zaten we in de Waard. Ieder met een eigen verhaal. En toch samen in ons proces. Dat wat Hanny doet geeft heel veel ondersteuning omdat ik het direct zag en voelde. Ik ben mezelf kwijt geraakt al heel lang geleden. En ik wist niet meer wie ik ben en wat ik wil. Daar door de ondersteuning van Hanny zag ik mezelf weer. Ver weg verstopt van alles. Ik voelde het intens. Dat wat Hanny doet is precies waar haar hart van leeft.

  Maak direct een afspraak