Bachbloesemremedies

Bach en Bloesem remedies.

Dr. Edward Bach ontdekte 38 verschillende Bachbloesems. Elke Bachbloesems heeft zijn eigen specifieke, helende werking. De Bach-bloesemtherapie kan voor een groot aantal zaken gebruikt worden. De therapie claimt geen geneesmiddel te zijn, maar zegt positief in te werken om emoties. Denk hierbij aan stress, faalangst, neerslachtigheid, schuldgevoelens, over bezorgdheid, piekeren, en dergelijke. Als negatieve emoties worden verminderd, heeft dit vaak gevolgen voor de lichamelijke gezondheid, waarmee ziektes wellicht ook voorkomen kunnen worden.
Door de verschillende Bachbloesems met elkaar te combineren kan een remedie gemaakt worden die een probleem in zijn totaliteit aanpakt. Tijdens mijn consulten kijk ik met je mee welke ondersteuning wenselijk is in jouw helingsproces. Daar maak ik dan een speciaal voor jou bestemde oplossing van die je gedurende een aantal weken inneemt.

Naast de bloesems van Bach maak ik ook gebruik van andere bloesemremedies. De bloesemtherapie is een zeer verfijnde natuurlijke geneeswijze. Bloesemremedies zijn energetische remedies die niet alleen gemaakt worden van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, maar ook van paddenstoelen, edelstenen en energieplaatsen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de levensenergie van de plant of bloem, de paddenstoel, edelsteen of energieplaats. De remedies worden gebruikt voor gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt. Zo zal bijvoorbeeld een voortdurende angst de levenskracht en vitaliteit van een persoon aantasten. Bloesemremedies zijn katalysators, die je helpen met het verkrijgen van inzicht in je bewustzijn. Zo is die angst geen angst, maar het ontbreken van moed, het tegendeel van angst. De bloesemremedies duwen niet je angst weg, maar wijzen je de weg en geven het inzicht hoe je je moed (weer) kunt ontwikkelen. Wanneer je geest in evenwicht is gebracht, zal je lichaam zich zoveel mogelijk op natuurlijke wijze herstellen.

Wil je snel een afspraak?