Aquariusfrequenties

Je eigen kracht ontdekken met de Aquariusfrequenties®

Aquariusfrequenties zorgen dat je in je eigen krachtige potentieel terecht komt. Verlang je ernaar om volledig in jezelf en in het NU aanwezig te zijn? Dat je jouw leven vorm geeft met alles erop en eraan. Ervan genieten en precies die dingen doet waar jij blij van wordt. De Aquariusfrequenties brengen dit op gang.

Het is belangrijk dat je echt bent wie je zelf wilt zijn. Jezelf dus, totaal en vrij. Vrij om te leven, moeiteloos en zonder beperkingen. Dat je hoofd, je hart en je lijf ‘in lijn’ zijn. Samenwerking op het scherpst van de snede, wanneer je hart en je ziel verbonden zijn waardoor je zelf je eigen koers kunt varen. Aan het roer van je eigen beweging, schipper in je eigen boot, stromend naar jouw juiste richting.

Je handen vrij in de ruimte van je eigen creëren. In flow met je omgeving en vanuit rust je koers kunnen bepalen om je eigen leven de kracht en de vorm te geven die jij uitzet. Altijd en samenvallend met dat wat jij wilt doen. Als je jouw talenten kunt gebruiken om te doen wat jij echt wilt doen. Zodat je leeft vanuit jouw kracht en dat vol vertrouwen vorm kunt geven. Deze frequenties geven een wetenschap mee die ongeëvenaard is.

Aquariusfrequenties activeren de zelfgenezing

De Aquariusfrequenties activeren zelfgenezing, en heling, zelfsturing, zelfwerkzaamheid en zelfordening. Het activeert en transformeert. In ieder mens, ieder proces in alles wat leeft. Het thema “vind jezelf”. Jij leeft hier op aarde, jij doet ertoe. De frequenties kunnen iedere cel in het lichaam bereiken. Ze zijn subtiel in hun werking. Op cel niveau ontstaat verandering.

De Aquarius Frequenties vormen een brug tussen de bron en onder andere onze chakra’s. De energiecentra en poorten in ons lichaam die alleen een eigen specifieke functie en betekenis hebben. Wat is de bedoeling? Waar wil je zelf heen?

Aquariusfrequenties brengen je dichter bij jezelf

Door het toepassen van dit prachtige instrument kom je daadwerkelijk dichter bij jezelf, ontstaat er beweging en komt transformatie en creatiekracht die ligt opgeslagen in je blauwdruk tot activatie.

In mijn praktijk zie ik mensen die zoeken naar een leven met hart en ziel. Wie ben ik ZELF, en hoe kan ik mijn leven moeiteloos leven. Wat is mijn drive en waar wil ik met mijn leven heen? Ikzelf ben altijd onder de indruk als ik met deze Aquariusfrequentie aan de slag ga, ze geven informatie en transformeren jou.

Wil je meer weten over hoe deze frequenties werken?

Maak dan snel een afspraak en ervaar de kracht van dit prachtige instrument.

Wil je snel een afspraak?